Reșița este deschisă PENTRU BUSINESS

Cu o nouă conducere, proiecte curajoase și investiții cu fonduri europene, Reșița este în dezvoltare

REȘIȚA PE SCURT

Cu o poziționare favorabilă și accesibilă, viziune îndrăzneață și leadership implicat și împrejurimi naturale de o valoare extraordinară, Reșița precum și regiunea pe care o polarizează, reprezintă un potențial excelent ca piață nouă, locație de producție și bazin de resurse de forță de muncă.

Sprijin pentru investitori

Ne-am asumat angajamentul de a promova un mediu de afaceri prietenos, competitiv și incluziv. Țintim spre un rol activ în sprijinirea sectorului privat cu informații și sprijin logistic, birocrație redusă,  contacte utile și facilități fiscale atractive.

Locații pentru investiții

Vă stăm la dispoziție cu o zonă industrială modernă de 28,5 ha, poziționată central, complet echipată și gata pentru investitori, în Valea Țerovei. Alte hale și terenuri sunt de asemenea disponibile în orașul nostru pentru închiriere sau dezvoltare.

Local investors

Profiles of Local Entrepreneurs

Ultimele Știri

Fondurile europene și dezvoltarea în Reșița //11.12.2019

Dl. Primar Ioan Popa a participat în data de 11 decembrie, împreună cu primarii municipiilor reședință de județ din Regiunea de Dezvoltare Vest, la o întâlnire cu Vittoria Alliata di Villafranca, director în cadrul Comisiei Europene (responsabilă de implementarea fondurilor structurale și de investiții europene în România) și Gabriel Friptu, director general adjunct în cadrul Ministerului Fondurilor Europene.

 

S-a discutat despre proiectele în derulare din Municipiul Reșița, dar și despre oportunitățile de dezvoltare prin investiții din fonduri europene pentru perioada de programare 2021-2027.

Rising Cities. Smart Future 2019

Orașe în creștere. Viitorul inteligent a fost o nouă oportunitate de a găsi modalități de a îmbunătăți experiența de viață a orașului prin adăugarea unui nou capitol la conversația pe care am început-o la prima ediție, anul trecut, și a continuat în mai, la ediția aniversară a Forumului REALTY. Când oamenii trăiesc înconjurați de medii frumoase, care le satisfac mai bine nevoile, vor fi mai fericiți și se vor bucura de o calitate mai bună a vieții.

Cu orașe în creștere. Viitor inteligent, Business Review dorește să sprijine și să evidențieze evoluția spațiului urban, cu tot ceea ce îl cuprinde: de la tehnologie, transport, transformare digitală, comunități, arhitectură, la durabilitate, leadership pasional și cultură.

Orașe în creștere. Smart Future propune orașe viitoare mai ecologice, mai inteligente și mai conectate prin intermediul discuțiilor, dezbaterilor și predicțiilor despre colaborări public-private, proiecte inovatoare și inspiratoare și modalități de integrare a noilor tehnologii, cum ar fi AI (inteligență artificială) și IoT (internetul lucrurilor) în viața de zi cu zi.

Sursa: http://business-review.eu/

Foreign Investors Summit, 6th edition

Summit-ul Investitorilor Străini este cel mai așteptat eveniment care reunește comunități de afaceri străine, autorități de stat și diplomați. La conferință au participat profesioniști din principalele industrii, o linie excepțională de vorbitori și reprezentanți ai ISD majore din țara noastră, pentru o discuție despre leadership și modalități de a construi un viitor mai luminos și mai durabil pentru România.

Începând cu anul trecut Polonia a devenit un membru deplin al grupului celor mai dezvoltate națiuni din lume, creând astfel o cale pentru ca România să se alăture acestui grup de elită înainte de mult timp. Evoluțiile economice, politice și sociale recente din țara noastră, creșterea economică constantă, o președinție extrem de apreciată a Consiliului Uniunii Europene, consolidarea politicilor statului prin alegeri, au creat cu totul un context ideal pentru o nouă perspectivă mai luminoasă.

S-au discutat răspunsuri principale la următoarele întrebări:

  • Există o evoluție reală în dezvoltarea României și cum vom beneficia de noua poziționare globală a țării noastre?
  • Este de așteptat o creștere a ratei ISD după doi ani de stagnare?
  • Au ajuns la maturitate piețele locale, în special cele cu apel tradițional la investitorii străini: energie, IT, imobiliare, servicii și servicii bancare?

Sursa: http://business-review.eu/

CLIMATUL INVESTIȚIONAL ÎN ROMÂNIA

Aflați mai multe despre climatul investițional din România, precum și despre facilitățile guvernamentale naționale, navigând pe www.investromania.gov.ro

Find out more on the go.
Descărcați broșurile noastre informaționale destinate investitorilor.