Eveniment 2018 – Oameni de afaceri în Reşiţa

Pe data de 5 iunie 2018, primarul municipiului Reşiţa, domnul Ioan Popa, a organizat la Restaurantul Nera o întâlnire cu nu mai puţin de 200 de antreprenori din oraș.

În comunităţile moderne, administrarea problemelor publice se realiează şi prin consultarea şi luarea deciziilor cu ajutorul experţilor, al organizaţiilor profesionale şi al asociaţiilor patronale. Primăriile pot deveni astfel centrul operaţional al unor reţele care implică mai mulţi actori capabili să mobilizeze resurse în afara cadrelor instituţionale ale unei administraţii publice. Pornind de la această perspectivă, am lansat invitaţia pentru o discuţie cu privire la viitorul oraşului şi la dezvoltarea lui, în consens cu cerinţele comunităţii.

Mulțumim celor care au răspuns invitaţiei noastre de a participa la o discuţie constructivă despre Reşiţa. Reșița e deschisă pentru business, iar împreună construim un mediu de afaceri solid în orașul nostru!

CLIMATUL INVESTIȚIONAL ÎN ROMÂNIA

Aflați mai multe despre climatul investițional din România, precum și despre facilitățile guvernamentale naționale, navigând pe www.investromania.gov.ro

Find out more on the go.
Descărcați broșurile noastre informaționale destinate investitorilor.