Rising Cities. Smart Future 2019

Orașe în creștere. Viitorul inteligent a fost o nouă oportunitate de a găsi modalități de a îmbunătăți experiența de viață a orașului prin adăugarea unui nou capitol la conversația pe care am început-o la prima ediție, anul trecut, și a continuat în mai, la ediția aniversară a Forumului REALTY. Când oamenii trăiesc înconjurați de medii frumoase, care le satisfac mai bine nevoile, vor fi mai fericiți și se vor bucura de o calitate mai bună a vieții.

Cu orașe în creștere. Viitor inteligent, Business Review dorește să sprijine și să evidențieze evoluția spațiului urban, cu tot ceea ce îl cuprinde: de la tehnologie, transport, transformare digitală, comunități, arhitectură, la durabilitate, leadership pasional și cultură.

Orașe în creștere. Smart Future propune orașe viitoare mai ecologice, mai inteligente și mai conectate prin intermediul discuțiilor, dezbaterilor și predicțiilor despre colaborări public-private, proiecte inovatoare și inspiratoare și modalități de integrare a noilor tehnologii, cum ar fi AI (inteligență artificială) și IoT (internetul lucrurilor) în viața de zi cu zi.

Sursa: http://business-review.eu/

CLIMATUL INVESTIȚIONAL ÎN ROMÂNIA

Aflați mai multe despre climatul investițional din România, precum și despre facilitățile guvernamentale naționale, navigând pe www.investromania.gov.ro

Find out more on the go.
Descărcați broșurile noastre informaționale destinate investitorilor.