United Retail 2017

În martie 2017, a avut loc la Braşov conferinţa Retail United, organizată de Immochan România. Evenimentul a avut ca motto „Împreună creştem comunităţi”, iar discuțiile au fost centrate pe cum ar trebui să arate oraşele viitorului: sustenabile, smart şi animate. Dl. Primar Ioan Popa a reprezentat Reșița ca speaker principal al evenimentului.

Conferința a adunat peste 200 de participanți din mediul public și privat și peste 17 speakeri internaționali, printre care Dragoş Bucurenci (Communication Strategist Khastalia Consulting), Caroline Fernolend (Directorul Fundaţiei Mihai Eminescu Trust), Francoise Pamfil (arhitect și editor-in-chief al revistei Igloo), Marina Neagu (Urban economist și Managing Partner, MKBT: Make Better), Nicolae Moldovan (City Manager Alba Iulia).

Domnul primar Ioan Popa a fost „keynote-ul” surpriză al evenimentului. Acesta a vorbit despre procesul de regenerare urbană pe care îl coordonează, cu accent pe zona Mociur – Valea Țerovei, dar și despre importanța unei primării proactive în a susține reconversia funcțională a siturilor industriale prin investiții publice și private.

CLIMATUL INVESTIȚIONAL ÎN ROMÂNIA

Aflați mai multe despre climatul investițional din România, precum și despre facilitățile guvernamentale naționale, navigând pe www.investromania.gov.ro

Find out more on the go.
Descărcați broșurile noastre informaționale destinate investitorilor.