Urban Talks 2018

Pe 28 septembrie 2018, Timişoara a fost gazda conferinţei „Urban Talks” cu motto-ul „Let’s shape the future of cities together!”. Organizat de Urbanize Hub Romania, evenimentul a urmărit găsirea de soluții comune care să implice administrația locală, mediul de afaceri și cetățenii, pentru a construi orașe care să crească smart și sustenabil, având comunități locale active și colaborative.

Printre invitații evenimentului se numără: Saskia Beer (CEO şi fondator al TransformCity), Andreea Idriceanu Calev (RoRec Communication Manager), Ilie Bolojan (primarul Mun. Oradea), Marius Cristea (expert al World Bank). Speakerul surpriză al conferinţei a fost primarul Mun. Reşiţa, domnul Ioan Popa.

Am povestit despre potențialul Mun. Reșița și despre proiectele de investiții pentru oraș aflate în derulare, alături de experți internaționali, lideri ai administraţiei publice şi mediul de business, start-up-uri, specialiști în tehnologie și arhitecți. Am prezentat viziunea administrației reșițene pentru reabilitarea malurilor Bârzavei dar și despre proiectele pe care le avem în vizor pentru transformarea orașului nostru într-unul atractiv. Sperăm ca acest demers să se transforme în acțiuni concrete, comune, pe care administrațiile locale să le poată implementa pentru a crește caliatea vieții locuitorilor, iar noi continuăm să ne arătăm deschiderea pentru a găzdui un mediu de afaceri activ în orașul nostru.

Înregistrarea evenimentului poate fi urmărită la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=tEKifySFHLs

CLIMATUL INVESTIȚIONAL ÎN ROMÂNIA

Aflați mai multe despre climatul investițional din România, precum și despre facilitățile guvernamentale naționale, navigând pe www.investromania.gov.ro

Find out more on the go.
Descărcați broșurile noastre informaționale destinate investitorilor.